Artiest

Richard is een artiest met een hoog entertainment gehalte, die elk feest omtovert tot een bijzondere avond met swingende songs van alle tijden. Een knipoog naar het verleden, maar met beide benen in het heden: Uitgerust met zijn muzikale talent, zijn passie voor soul en gevoel voor sfeer. Hij zingt mensen recht in het hart met zijn warme stem en aanstekelijke energie.

Met sfeer, stijlvol en heerlijk dansbaar

Richard Grand zingt het liefst oude soul, blues en disco; een feest der herkenning. Lou Rawls, Barry White, Tom Jones en Luther Vandross zijn maar een puntje van de ijsberg want hij schuwt repertoire van o.a. Andre Hazes en Tino Martin ook niet. Samen met “A’Justin Pro Audio” maken zij van elke avond een beleving.

Het juiste entertainment voor uw bedrijfsfeest en evenement

Een optreden van Richard Grand is bijzonder geschikt voor bedrijfsfeesten, themafeesten en evenementen. Hij is niet zomaar een coverzanger; hij brengt oude tijden tot leven door zijn kleding en tijdloze stem. Een avond smaakvol genieten met heerlijke muziek uit de hoogtijdagen van soul, disco en blues. Warm en galant; Een act voor een onvergetelijk feest voor jong en oud!

Repertoire

Richard Grand heeft een zeer breed repertoire, ondersteund door een professionele Live Band of orkestbanden van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor kan hij alle golden hits voor u en uw gasten ten gehore brengen en visueel als een ras entertainer presenteren. Richard Grand zingt onder andere de hits van:
 
Andre Hazes – Barry Manilow – Barry White – BeeGees – Ben E King – Bill Haley – Elvis Presley – Engelbert Humperdinck – Four Tops – Frank Sinatra – Kool and the Gang – Lee Towers – Lionel Ritchie – Lou Rawls – Luther Vandross – Michael Buble – Neil Diamond – Ramses Shaffy – Ritchie Valens – Robert Leroy – Tavares – The Trammps – Third World – Tino Martin – Tom Jones – Tony Bennet – Toppers – Willy Alberti – Wim Sonneveld

Wilt u ook dat Richard Grand een onvergetelijk optreden op uw diner dansant, bedrijfsfeest of evenement geeft? Neem dan contact op om samen met ons een prachtige avond samen te stellen!